top of page

Stort grattis till Malin de Verdier, RD12, ny tjänst som Vd för Adda


"Två ord jag ofta lyfter fram: Mod och Passion"


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär?

Mitt nya jobb innebär att jag ska bli Vd för Adda, ett företag inom SKR som erbjuder tjänster och produkter inom hållbar försörjning, digitalisering och kompetensutveckling. Adda skickliggör sina kunder genom att utveckla kompetens och förmåga att ställa om. Det ger hela välfärden möjlighet att spara både tid och pengar.


Vilka utmaningar står du inför?

Utmaningen med uppdraget handlar om att fortsätta utveckla det som Adda redan gör idag som är värdeskapande för alla kommuner och regioner. Samtidigt måste vi växla upp erbjudandet för att vara en relevant partner när vi nu ställer om hur välfärden bedrivs i Sverige. Här kommer det vara viktigt med fortsatt utvecklat samarbete inom SKR-koncernen med framförallt SKR och Inera men också att stärka samarbetet med och mellan 290 kommuner och 21 regioner.


Vilka är dina drivkrafter?

Jag känner en enorm stolthet över att verka inom demokratibranschen och det är min drivkraft att göra skillnad. Det vi jobbar med är viktigt i människors vardag och nu får jag möjlighet att driva frågor på nationell nivå som kan få betydelse för många fler.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? 

Jag får energi av att arbeta med utmanande och komplexa frågor tillsammans med andra. Jag får mycket energi av mitt arbete och för att fylla på ytterligare är jag mån om att ta hand om mig, träna, sova ordentligt, äta bra och inte arbeta för mycket så jag hinner umgås med familj och vänner.


Foto: Emelie Asplund


Comments


bottom of page